Coaching

“It’s your road, and yours alone,
others may walk it with you,
but no one can walk it for you.”

RUMI

Als coach geloof ik sterk in de zelfredzaamheid van jou als mens.

Af en toe zijn er in het leven echter momenten waarop een klankbord, een spiegel, een luisterend oor, een steuntje, welkom is om alles op een rijtje te zetten en de dingen vanuit een ander perspectief te bekijken.

Ik ga graag met jou op weg om de eerste stap op weg naar verandering te vinden…

In mijn aanpak sta jij uiteraard centraal, toch kijk ik ook naar de context binnen dewelke jij functioneert. Na een verkennend gesprek bepaal jij de vlakken waarin je graag evolutie maakt.

Mijn coachingtools  beperken zich niet enkel tot gesprek.
In de verschillende opleidingen die ik volgde, verzamelde ik een rugzak vol technieken die jou verrassend snel een inzicht kunnen brengen in dat wat “in het moment” speelt. Ik ga graag aan de slag met schrijfoefeningen, creatieve technieken, één-op-één familieopstellingen én met body-learning formats. Via deze aanpak maak jij direct contact met de wijsheid die in jouw lichaam opgeslagen is.
Mijn leuze hierin is: “The mind knows what is good, the body knows what is better.”

Verwacht een no-nonsens, directe aanpak. Er is ruimte voor je verhaal, ik begeleid je echter graag van “moeten’ naar “willen”, ga op zoek naar wat jou onbewust stuurt vanuit aangeleerde patronen en overlevingsmechanismes.

Jij zet de stappen, ik ben aan de zijlijn liefdevol en ondersteunend aanwezig bij jouw proces.

Hiernaast vind je een deel van mijn aanbod.

Je bent welkom voor één of meerdere losse sessies, of voor een langer begeleidingstraject, met om het even welke (levens)vraag!

© 2019 Copyright - Relaxatie Coaching