Massage

“Zorg voor ieder moment, en je zorgt voor de hele tijd”

Boeddha

Kiezen voor een massage is kiezen voor tijd voor jezelf, voor een moment van rust, eventjes weg uit de stress en drukte van het leven. Je laten masseren is er ook de keuze om te genieten van olie op je huid, veilige aanraking, zachte muziek, een gevoel van welbehagen.

Is aanraking voor jou een probleem? Wil je graag uitproberen of een massage iets voor jou is, en voel je weerstand of angst? Lees dan bij coaching wat aanrakingstherapie eventueel voor jou kan betekenen.

Zet de stap met een gerust hart, naast massagetherapeut ben ik ook opgeleid als traumatherapeut.
Ik respecteer steeds de door jou aangegeven grenzen!

Massage gebruik ik ook vaak in rouwbegeleiding, bij depressie, bij burn-out, bij relaxatie- en stressbegeleiding: eventjes niets moeten en gewoon mogen zijn met alles wat er is kan een verademing zijn en jouw draagkracht vergroten.

Naast ontspanning en genieten heeft een massage ook tal van fysieke voordelen :

  • Afname van spierspanning en een betere doorbloeding van de spieren. Afvalstoffen worden losgemaakt en sneller afgevoerd, waardoor de aanvoer van zuurstof en voedingstoffen verhoogt.
  • De betere doorbloeding van je huid zorgt ervoor dat de celvernieuwing gestimuleerd wordt en je er stralend uitziet.
  • Door de toestand van ontspanning waarin je terecht komt krijgt ook je hart de kans om het rustiger aan te doen, waardoor je bloeddruk kan dalen.
  • Aangezien het fysieke en mentale met elkaar in verbinding staan, zal door het gevoel van rust je stress verminderen en ook je geest tot rust komen.
  • Op lange termijn en bij regelmatige massage kan ook je immuunsysteem versterkt worden.
  • Je lichaamsbewustzijn verhoogt en je energie gaat beter stromen.

In het aanbod zitten zowel stevige massages als zachtere vormen. Beide hebben tot doel jou een ontspannen gevoel te geven.

© 2019 Copyright - Relaxatie Coaching