Workshops

“Imagine all the people
living life in peace,
I wonder if you can…”

John Lennon

Reeds als tiener leefde ik op toen ik in de jeugdbeweging leiding kon geven.
Op latere leeftijd is mijn passie voor kleinschalige groepen (op)nieuw leven ingeblazen.

Wat toen mijn drijfveer was, is dit nu nog steeds. Mensen verbinden met zichzelf én met elkaar, rond een thema, een creatief project, een gemeenschappelijke interesse.

In een cirkel werken is voor mij belangrijk, die heeft geen einde en geen begin.
Het proces, waarin iedereen op zijn manier een bijdrage levert, wordt ondersteund door de rustgevende energie van de yurt waarin ik werk. Door zijn ronde vorm nodigt die uit tot ont-moeten en thuiskomen bij jezelf.

Ga je mee op zoek naar jouw potentieel? Duik je mee in jouw rijke binnenwereld?

Ik nodig je uit om open te staan, te accepteren wat op dat moment leeft, de mogelijkheden te zien eerder dan de problemen, en op die manier opnieuw jouw creativiteit te laten stromen.

Kom en ontdek, sta in verwondering open, durf speels nieuwe dingen uitproberen, kom los van je beperkende gedachten (ik kan dat niet, ik heb dat niet geleerd, ik ken de technieken niet…enz.)
Volg de flow van het moment en voel hoe blij en vrij, hoe enthousiast ook jij kunt worden.

De groepen zijn klein, zodat ik iedereen voldoende kan begeleiden en ieders proces kan ondersteunen. Kleine groepen zorgen ook sneller voor een veilige cocon, waarin het gemakkelijker is om datgene wat naar boven komt er in acceptatie te laten zijn zoals het is.

Momenteel ligt mijn focus vooral op (dag)boekschrijven en mediteren-relaxeren.
Kom je uitproberen?

© 2019 Copyright - Relaxatie Coaching